Jasper Bruienne

Ägare, formgivare, utvecklare @värmlanddesign

jasper bruienne

Ägare, formgivare, utvecklare @värmlanddesign​

JAG ÄR NY HÄR I SVERIGE

Efter att ha spenderat nästan ett årtionde inom tryckindustrin i Nederländerna som print-operator, desktop publisher och crossmedia advisor bestämde jag mig för att starta eget. Jag hade en övningslokal och inspelningsstudio för lokala musiker samtidigt som jag jobbade med grafisk design och webbdesign på frilansbasis..

När verksamheten i inspelningsstudion minskade så började jag jobba på “HAN University of Applied Sciences” i Nijmegen.
På “The school of International Business, Communication Studies” var jag föreläsare och var med och utvecklade “The custom virtual learning environment” för IB&C. Jag bidrog till utvecklingen och merparten av designen av plattformen samt all visuell kommunikation till online-platformen www.toecomst.nl.

"

Jag är inte en kniv, jag är en gaffel…

"

Sedan jag har bott i Sverige förvärvade jag ett stort nätverk av (Värmlandska) partners som gör det möjligt för mig att hjälpa dig med ett brett utbud av produkter och tjänster. Från att bygga och hosta din webbplats eller hitta rätt ord för ditt varumärke eller ditt företag till att designa din identitet och få den tryckt på vad du vill.

Allt för att dina kommunikationsmedel gjort på riktigt.

JAG ÄR SPECIALISt INOM

icon_wd
WEBBdesign

Jag designar webbsidor för ditt varumärke eller företag. Från enklare landningssidor, webbapplikationer, e-handel lösningar till databasdrivna webbsidor och CMS/publiceringssystem.

Grafisk design

Jag designar alla trycksaker för ditt varumärke eller företag. Logodesign, visitkort, trycksaker, affischer, roll-ups, foldrar, reklam-banners, tryck till företagskläder mm.

Koncept Idé

Ni kanske behöver hjälp att definiera ert varumärke?
Med kreativa tekniker kan jag hjälpa er att hitta och utveckla ert koncept till full potential.

Digitala magasin

Pröva att kommunicera med ett unikt och personligt medium med dina kunder. Jag kan utveckla digitala magasin för ert varumärke eller företag.

SYNLIGHET PÅ NÄTET

Behöver ni specialdesignade inlägg för Instagram eller Facebook? Jag skapar grafik och animeringar optimerade för sociala medier.

icon_ts
trycksaker

Jag producerar också alla trycksaker för ditt varumärke eller företag. Logodesign, visitkort, affischer, roll-ups, foldrar, reklam-banners, tryck till företagskläder mm.

little 'lifesavers'

Liten 'lifesaver'

1 timme
kr 850 ex. moms betalas en gång i shop
  •  
Value

Stor 'lifesaver'

10 timmar
kr 7650 ex. moms betalas en gång i shop​
  •  
fördelaktiga

mellan 'lifesaver'

5 timmar
kr 4250 ex. moms betalas en gång i shop
  •  
Value

Allt sorterat men fortfarande behov av lite underhåll för din webbplats eller designprojekt?
Jag erbjuder även små livslevare. När jag är färdig med att bygga din hemsida men du har fortfarande ingen aning om hur du ska behålla allt själv är jag här för att hjälpa till. Köp underhåll och bestäm själv när du behöver dem.

Priserna gäller endast för arbete på webbplatser / projekt som jag har gjort för dig. När det gäller ”tredjepartsprojekt” gäller andra priser.

Leaving so soon?

BEGÄR ETT FRITT BLUEPRINT

börja idag

Är du osäker på om rätt innehåll på din webbplats? Ladda ner gratis blueprint och gå till en flygande start med din hemsida.