Metod

4 enkla steg

Mitt erbjudande till dig

När jag vet hur dina önskemål ser ut kommer jag att komma med ett erbjudande i form av en offert som finns online? Här förklarar jag tydligt vad jag kan göra för dig och hur mycket det kostar. Eftersom offerten ligger online kan du läsa den när du vill samt ställa frågor direkt till mig kring den. 

 

När jag har fått uppdraget att göra din nya webbplats får du ett frågeformulär från mig. Den innehåller viktiga frågor angående din nya webbplats. Utefter de svar jag får från dig samt det vi diskuterade i vårt inledande personliga möte kommer jag att utveckla en stilbok i steg 2 som jag kommer att använda som utgångspunkt för utformningen av din webbplats.

Den kreativa processen i mitt uppdrag

Efter att ha fått tillbaka frågeformuläret från dig samt 50% av kostnaden som vi kommit överens om för mitt jobb börjar mitt uppdrag. Inledningsvis registrerar jag, om det behövs, ditt domännamn innan jag börjar bygga din nya webbplats.

  

Design

Utifrån vad vi diskuterade i vårt introduktionsmöte kommer jag att utveckla en stilbok som fungerar som utgångspunkt för utformningen av din webbplats. I boken beskriver jag färger, formspråk, typografi och visuellt språk. Du kommer att få möjlighet att ge feedback på stilboken så att den slutliga versionen representerar ditt koncept och budskap. På så sätt kan jag designa din webbplats med rätt uttryck.


Innehåll

Textinnehållet på din webbplats är viktigt och ska komplettera det grafiska uttrycket. Det är du som är experten på vad ditt företag erbjuder och har all fakta som webbplatsen bör innehålla. Det finns olika alternativ för hur vi formar innehållet på din webbplats:


– Om du väljer att skriva egna texter kan jag ge dig rekommendationer om vilket innehåll som ska placeras på vilken sida din webbplats. Tillsammans skapar vi webbplatsen med formgivning och text så att den blir klar enligt överenskommen tid.


– Jag samarbetar med skribenter som kan hjälpa dig att ta fram texter. Dessa texter kommer att hålla en högkvalitativ SEO-nivå, det vill säga de är anpassade så att din webbplats kan hittas ännu bättre.


Jag gör en tidsplan för projektet och under processen kommer jag att hålla regelbunden kontakt med dig för att rapportera hur långt jag har kommit i arbetet. Jag följer tidsplanen noga och anger tydligt om det finns justeringar som behöver göras och om dessa faller inom eller utanför tidsplanen. Det kan handla om ändringar eller inhämtning av mer fakta. Om justeringarna omfattar med tid än vad som är överenskommet debiterar jag ett tillägg, 750 SEK/h.

Korrektur och feedback

Under projektets gång kommer du att få ett första korrektur när jag har ett utkast att visa. På det sättet stämmer vi av vad som eventuellt behöver justeras för att komma närmare slutresultatet. Du har själv möjlighet att korrigera eller också korrigerar jag det som behöver ändras och du får ett andra korrektur. Oftast brukar två korrekturrundor räcka för att uppnå önskat resultat. Men känner du ändå att du inte är nöjd efter andra korrekturet och vill ha ytterligare justeringar debiterar jag 500 SEK/h.

Leverans

Så snart vi är överens om slutresultatet är din webbplats färdig och jag publicerar den på nätet. Du kommer att få den återstående fakturan från mig som du behöver betala inom 14 dagar från det du har fått leverans av din webbplats. 

 

Då webbplatsen är byggd i WordPress kan jag erbjuda dig en kort introduktion till verktyget så att du enkelt själv kan redigera din webbplats. Du kan också använda dig av den underhållstjänst som jag erbjuder där jag under ett fast antal timmar redigerar din webbplats varje månad. Denna tjänst ingår dock inte i kostnaden för webbplatsen utan kräver ett nytt avtal.

little 'lifesavers'

Små 'lifesaver'

1 timme
kr 650 ex. moms betalas en gång i shop
  •  
Value

Stor 'lifesaver'

10 timmar
kr 5850 ex. moms betalas en gång i shop​
  •  
fördelaktiga

mellan 'lifesaver'

5 timmar
kr 3250 ex. moms betalas en gång i shop
  •  
Value

Allt sorterat men fortfarande behov av lite underhåll för din webbplats eller designprojekt?
Jag erbjuder även små livslevare. När jag är färdig med att bygga din hemsida men du har fortfarande ingen aning om hur du ska behålla allt själv är jag här för att hjälpa till. Köp underhåll och bestäm själv när du behöver dem.

Priserna gäller endast för arbete på webbplatser / projekt som jag har gjort för dig. När det gäller ”tredjepartsprojekt” gäller andra priser.

Leaving so soon?

BEGÄR ETT FRITT BLUEPRINT

börja idag

Är du osäker på om rätt innehåll på din webbplats? Ladda ner gratis blueprint och gå till en flygande start med din hemsida.